Mikä on lainaa.net? Se on verkko-osoite, mistä voi hakea IPF Digital Finland Oy:n tarjoamaa nopeaa lainaa kaikille yli 19-vuotiaille yksityishenkilöille. Lainaa saa enintään 4000 euroa, ja se ilmestyy tilille alle vartissa – riippumatta siitä, minkä pankin asiakas olet. 

Miksi hakea lainaa osoitteesta lainaa.net? 

Lainaa.net tarjoaa parhaat lainapalvelut 2020, koska sen lainatuotteiden hakeminen (ja saaminen) käy sekä helposti että nopeasti. Lainahakemuksen voi tehdä joka päivä, myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Lainahakemuksia käsitellään aamukahdeksan ja iltakymmenen välisenä aikana, ja päätös lainan saamisesta tulee heti. Jos saat myönteisen lainapäätöksen, ovat rahat tililläsi 15 minuutin kuluessa siitä, kun lähetit hakemuksen. 

Lainahakemuksen voi täyttää missä tahansa, sillä lainaa.net-sivusto on todella mobiiliystävällinen. Jos rahat loppuvat reissun päällä, voit täyttää lainahakemuksen kännykällä, ja rahoitusratkaisu on käytettävissäsi 15 minuutissa. 

Lainaa.netin takana oleva yritys eli IPF Digital Finland ei ole mikään eilisen teeren poika, vaan luotettava ja jo jonkun aikaa alalla toiminut yritys. IPF Digital Finland on palvellut jo yli 700 000 suomalaisasiakasta!

Joustava lainapalvelu jopa 4000 euron lainalimiitillä

Tarvitsetko lainaa?

IPF Digital Finland tarjoaa vakuudettomia luottoja, joten sinun ei tarvitse kiinnittää osakesalkkuasi tai mökkiäsi, tai etsiä kavereita lainasi henkilötakaajiksi. Voit hakea 100–4000 euron lainalimiittiä sen mukaan, mitä koet tarvitsevasi. Lainalimiittiä voi myöhemmin muuttaa online-palvelussa. Online-palvelussa voi tehdä muitakin muutoksia lainaansa, esimerkiksi pyytää maksuvapaata kuukautta. Maksuvapaan kuukauden hinta on 5 euroa, mikä lisätään seuraavaan kuukausierään. Online-palvelussa onnistuu myös eräpäivän muuttaminen, ja sekin maksaa vitosen. Helppokäyttöisessä online-palvelussa onnistuvat myös nostot sekä esimerkiksi omien henkilötietojen muuttaminen. 

Lainalimiitti tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi tietyn suuruisen luottolimiitin, miltä voit tehdä nostoja niin usein kuin haluat. Kertanosto voi olla korkeintaan lainalimiitin suuruinen. Kun maksat lainasaldoa pois, vapautuu sinulle käyttöön lisää lainalimiittiä. Lainasta aiheutuvat kuukausimaksut määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon lainasaldosi on, eli kuinka paljon olet ottanut käyttöön. 

Lainalimiitti toimii pitkälti samaan tapaan kuin luottokortti. Moni hakee lainapäätöksen valmiiksi, mikä vähentää taloushuolia ja niistä aiheutuvia unettomia öitä. Jos tulee eteen äkillinen rahantarve, on huojentavaa tietää, että voi tehdä satasen, tonnin tai vaikka 4000 euron noston luottolimiitiltään. 

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen alkaa siitä, että kirjoitat selaimen osoiteriville lainaa.net. Sivusto tiedustelee, kuinka paljon haluaisit lainaa, ja kertoo, millainen lainan kuukausierä olisi. Jos kiinnostut, paina ”hae lainaa”. Sen jälkeen sinut siirretään verkkopankkitunnistukseen, jotta henkilöllisyytesi voitaisiin varmistaa. 

Kun henkilöllisyytesi on täten varmistettu, palautetaan sinut lainahakemuslomakkeelle. Se on jo esitäytetty, joten lisää matkapuhelinnumero (sen avulla rahoituslaitos varmistaa tietosi ja henkilöllisyytesi sekä Väestörekisterin että Fonectan tietokannoista) ja täytä muut avoimet kohdat hakemuksessa. Sinulta kysytään muun muassa työsuhteesi laadusta ja asumismuodosta sekä siitä, millaiset ovat kuukausittaiset tulosi ja menosi.

Sitten voit valita lainasumman ja lähettää lainahakemuksen. Vartin sisällä saat tiedon siitä, saitko lainan ja rahat, vai hylättiinkö hakemuksesi. 

Mikä vaikuttaa lainan saamiseen?

Mies, joka kirjoittaa

Lainanantaja on sitoutunut vastuulliseen lainanantoon, joten se ei voi antaa lisää lainaa hakijalle, jonka talous vaikuttaa olevan kestämättömällä pohjalla. Tämän takia lainahakemuksessa kysytään muun muassa työtilanteesta. Jos riskiasiakas voi vielä saada lainaa, saattaa lainanantaja kompensoida isompaa riskiään laskemalla lainalle isomman koron. 

Lainan saamiseen ja usein myös lainan koron muodostumiseen vaikuttavat muun muassa lainan määrä sekä lainahakijan nykyiset velat. Mitä isompi laina, sitä isompi riski. Jos lainaa on jo ennestään runsaasti, syö se hakijan takaisinmaksukykyä, ja laina voi jäädä saamatta. Negatiivisia signaaleja antavat myös avioero ja lukuisat huollettavat. Jos nuori mies ei vielä suorittanut asevelvollisuuttaan, saattaa se heikentää lainansaantimahdollisuuksia. Myös asumismuodolla on merkitystä. Paras luottokelpoisuus on omistusasujalla, kun taas tuore vuokrasuhde toimii päinvastoin. 

Työttömät ja opiskelijat voivat jäädä ilman lainaa, samoin he, joilla ei ole Suomen kansalaisuutta. Työssä käyväkin voi saada negatiivinen päätöksen – varsinkin, jos työsuhde on määräaikainen. Toimiva yritys tai pitkäaikainen vakityö puolestaan puoltavat lainan myöntämistä.

Lainanantajaa kiinnostaa myös lainan käyttötarkoitus. Jos lainaa haetaan normaalien elinkustannusten kattamiseen, voi se olla huono merkki, mikä kertoo hakijan talouden epävakaudesta.