Staffmill logo

Staffmill on henkilöstöä vuokraava yritys, joka tarjoaa työnantajille ammattitaitoista työvoimaa ja ammattitaitoisille työntekijöille arvostavia työpaikkoja. Mitä erilaisia palveluita Staffmill sitten tarjoaa? Staffmill toimii Helsingissä, Mikkelissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Iisalmessa. Staffmill välittävät työntekijöitä myös muihin kaupunkeihin.

Työntekijälle

Työntekijä löytää Staffmillin kautta oman alansa töitä. Työntekijällä on mahdollista löytää Staffmillin kautta lisätyötä myös oman alansa ulkopuolelta oman osaamisensa mukaisesti. Tarjolla on laajasti työpaikkoja laidasta laitaan useissa eri kaupungeissa ympäri Suomea. Staffmillin osaava henkilökunta hoitaa osaamiskartoituksen. Staffmill kartoittaa osaamisesi ja Staffmillin konsultti ottaa yhteyttä kartoitettuaan sopivan työntekijän profiilin kuhunkin tehtävään. Useat työpaikat ovat hiljaisessa haussa. Useat yritykset kartoittavat tarjolla olevaa henkilökuntaa jatkuvasti ja tämän takia paikkoja ei laiteta virallisesti hakuun. Staffmillin konsultti kartoittaa omista rekistereistään näihin tehtäviin sopivia työntekijöitä ja rekrytointi tapahtuu usein niin, että avointa paikkaa ei laiteta ollenkaan virallisesti hakuun. Vaikka työllistävän yrityksen nimeä ei työntekijälle aluksi kerrotakaan, saa hakija tiedon työllistävästä yrityksestä viimeistään rekrytointivaiheessa. Tehtävät täytetään yleensä heti oikean henkilön löytyessä, eli omien tietojen jättäminen on kannattavaa, jos työntekijä haluaa etsiä hiljaisessa haussa uutta työpaikkaa. Työntekijä voi hakea myös lisäansioita ja silloin hän voi jättää tietonsa Staffmillille. Staffmill välittää työntekijöitä yrityksille myös muutaman tunnin tai muutaman päivän tarpeisiin. Näin työntekijä pääsee tutustumaan useisiin yrityksiin ja tekemään erilaisia töitä sekä hankkimaan lisää rahaa. Sitä kautta saattaa löytyä uusi mielenkiintoinen ammatti ja ainahan työntekijä saa jalkansa yrityksen oven väliin, kun pääsee näyttämään osaamisensa.

Työnantajalle

Henkilöstönvuokrausyritys Staffmill auttaa yrityksiä löytämään itselleen ammattitaitoista henkilökuntaa ilman, että yritys joutuu käymään läpi aikaa vievän ja kiireisen hakuprosessin. Yritys saa keskittyä täysin voimin omaan ydinosaamisalueeseensa. Staffmill etsii yrityksille henkilökuntaa anonyymisti eli työnantajan nimi kerrotaan työntekijälle vasta viime metreillä. Näin Staffmill suojaa työnantajan kehitystä ja laajentumista ilman, että kilpailijat saavat ennakkotietoa asiasta. Staffmill etsii tehokkaasti halutun profiilin mukaisen työntekijän yritykseen tehokkaasti ja nopeasti. Staffmill hoitaa kaiken haastatteluissa ja oikean henkilön löydyttyä he ovat tarvittaessa mukana myös työsuhteen alkaessa ja henkilön perehtymisvaiheessa.

Henkilöstön vuokraus

Staffmill tarjoaa myös henkilöstönvuokrauspalveluita yrityksille. Tämä tarjoaa työnantajalle erinomaisen mahdollisuuden pitkä- tai lyhytaikaiseen työllistämiseen. Staffmill etsii yritykselle sopivan työntekijän ja vuokraa valittua henkilöä työnantajan yritykseen. Näin Staffmillin toiminta vapauttaa työantajan resursseja myös palkanmaksun osalta. Työntekijä tekee yleensä työsopimuksen Staffmillin kautta. Näin vastuu työntekijästä on Staffmillillä. Työntekijän kannalta tilanne on myös houkutteleva. Työntekijä pääsee työskentelemään halutessaan useisiin eri yrityksiin ja oppimaan monenlaisia työtehtäviä. Staffmill hoitaa työntekijän palkanmaksun, jolloin järjestelmä toimii tehokkaasti.

Lupakortit

Henkilöstövuokrausyritys Staffmill tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt koulutukset erilaisia lupakortteja varten. He tarjoavat myös ammatillista täydennyskoulutusta. Näitä ovat esimerkiksi Työturvallisuuskortti ja Hygieniapassi koulutukset. Koulutuksen voi käydä myös tultuaan valituksi annettuun tehtävään ennen töiden alkamista. Koulutuksia järjestetään säännöllisesti useissa eri kaupungeissa ja Staffmillin kautta lupakorttien suorittaminen on helppoa ja nopeaa.

Staffmill

Käsittely

Staffmill haluaa auttaa työnantajan ja työntekijän kohtaamisissa. He haluavat palvella molempia parhaan ammattitaitonsa mukaisesti. Staffmill on oikea valinta työntekijöiden ja työnantajien erilaisissa tilanteissa ja he ovat erikoistuneet hoitamaan henkilöstön palkkaamiseen liittyvät asiat. Pienen yrityksen ensimmäinen työllistämisprojekti sopii erinomaisesti hoidettavaksi yhteistyössä Staffmillin kautta. Näin työnantaja pääsee näkemään rekrytointiprojektin alusta loppuun ja yrittäjä voi antaa kaikki työnantajavelvoitteet voi halutessaan jättää Staffmillin hoidettavaksi. Staffmill pitää huolta ja arvostaa molempia osapuolia ja he pitävät huolta työntekijästä ja hoitavat asiantuntevasti henkilökunnan rekrytoinnin alusta loppuun ammattitaidolla.

Henkilöstövuokrausyritykset ovat kasvattaneet suosiotaan jo pitkän aikaa. Ne antavat työnantajalle mahdollisuuden palkata työntekijä ilman riskiä. Mikäli henkilö ei ole tehtävään oikea, voi työnantaja ilmoittaa, että haluaa tehtävään toisen työntekijän. Sama koskee työntekijää. Mikäli hän kokee, että työ ei ole häntä varten, voi hän vaihtaa toisen yrityksen palvelukseen vaikka suoraan lennosta. Henkilöstönvuokrausyritykset mahdollistavat työkokeilut ja työntekijälle mahdollisuuden päästä työskentelemään useissa eri yrityksissä ja useilla eri toimialoilla. Ahkeralle työntekijälle löytyy aina töitä ja parhaimmillaan henkilöstönvuokrausyrityksen kautta löytyy juuri se unelmien työpaikka. Henkilöstövuokrausyritykset seuraavat jatkuvasti työmarkkinoita ja heillä on hyvät ja modernit rekrytointiprosessit juuri oikean henkilön löytymiseen yritysten palveluksiin.